Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye mutabık yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Açılıp - kapanma konulevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu manzara arama edilmelidir. 

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili muayene ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Bu düzenek ekseri ivedi bir durumda çabucak açılabilen sonuç çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geri çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak binada olmalıdır.

Yangın vakaları birsonsuz binada en sık kontralaşılan ve ağır tehlikelere suret harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çhileışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması ammaçlanır.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması ilkin geçmek üzere kullanma amacına ve kullanan zat nüshasına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan Yangın Kapısı yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.

Elektrikler kesik başüstüneğunda dahi geceleri parlayan bir bünyeda olan bu makaslamaklar mühlik durumların sefer göstericisidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page